Yükleniyor

0%

Bahçelievler MH. 560 CD. 13BH/ No :9 Elmadağ Ankara

Neden Biz?

hidden element

Neden Biz?

NEDEN BİZİ SEÇMELİSİNİZ?
Profesyonel Toplu Yemek Hizmetleri Sunuyoruz
Yemek üretimi ve catering hizmetlerinde, bilimsel normlara uygun üretim, servis ve sevk ortamlarında, son derece hijyenik, çağdaş teknolojiyle donatılmış üretim araç ve ekipmanlarımızla hizmetinizdeyiz


Üretim Kapasitesi
1100 m2 kapalı alanda, 6000 kap/gün kapasitesi ve modern ekipmanları ile faaliyet gösteren mutfağımızla hizmet vermekteyiz.

Entegre Yönetim Sistemi
Hammadde tedariğinden sofraya kadar denetim mekanizması ile lezzet, besin değeri ve gıda güvenliğini koruyarak üretiyoruz

Üretim Süreci
Üretim boyunca depolama, işlem akışı, ürün kalite kontrolü, yemek sevkiyatı gibi, hassas kontrol basamakları, dikkatle takip edilir


Denetim mekanizması
Özçınar üretim boyunca merkezi izleme sistemimiz ile tüm alanlarımız izleme izinleri ile tüm müşterilerimize sunulmaktadır.


Toplu Yemek Hizmeti Avantajları
Catering yemek ve toplu yemek hizmetlerinde yapılması gereken organizasyonun temas özelliğine göre geleneksel yapılara uygun menü içeriği seçenekleri sunulur. Üstelik sadece sulu yemekler değil istenilen her türde toplu yemek hizmetleri sunulabilir. Ulaşım, hijyen, lezzet ve disiplin gerektiren toplu yemek hizmetleri uzman kadrolar tarafından sunulan bir temel hizmettir. Tüm davet ve organizasyonlarınızda sağlıklı ve leziz yemek sunumu garantisi de verilmektedir. Toplu yemek avantajları ise şu şekilde özetlenebilir:
•    Misafirlerle özel olarak ilgilenmeniz gereken organizasyon ve davetlerde sizlere zaman avantajı sağlar.
•    Kısıtlı alanlarda yüksek maliyetler ile hazırlanan yemekler yerine toplu yemek hizmetleri her zaman daha düşük maliyetli olur.
•    Yemek hizmetleri komple organize edilir ve böylece sizlerde davetlerinize tam olarak konsantre olabilirsiniz.
•    Dezenfeksiyon ve hijyen açısından hem üretim hem de ulaşım anlamında içiniz rahat olur.

Toplu Yemek Fiyatları
Genel olarak toplu yemek menüleri hazırlanırken yemekler ısısını ve lezzetini korur. Çünkü bunun için izole edilen kaplarda taşıma için steril ortamda hazırlanmaktadır. Yemek taşıması için uygun olarak dizayn edilen araçlarda organizasyon ve davet alanına ulaştırılmaktadır. Her zaman pratik, ekonomik ve sağlıklı bir yemek çözümü olarak gıda mühendislerinin günlük kontrolüyle gıda tüzüğüne uygun olarak hazırlanan yemekleri güvenle tercih edebilirsiniz. Toplu yemek fiyatları ise çalışan sayısı veya organizasyon davetlileri sayısı, menü, kullanılan malzeme ve alınan hizmetlere göre değişebiliyor. Bunun sonucu olarak her bütçeye ve her organizasyona uygun şekilde planlama yapmak mümkündür.